Változatos és ízletes

Szereted a magyaros és azon belül is a házias ételek ízvilágát?  Kínálatunkat, kifejezetten azzal a céllal alakítottuk, hogy vendégeink nap mint nap kompromisszumok nélkül, kényelmesen és jó hangulatban étkezhessenek. Konyhánkban a hagyományos, házi ízeket őrző ételek mellett különleges ínyencségek is készülnek. Főételeink mellett szendvicsekből, házi süteményekből is kedvükre válogathatsz! Valamennyi ajánlatunk friss, válogatott és egészséges alapanyagokból készül. Ételeinket nemcsak helyben szolgáljuk fel, hanem elvitelre is kérhető, illetve házhoz szállítást is biztosítunk a Wolt és Foodpanda weboldalán keresztül.

Házias ízek

Ételeinkre a gazdag ízvilág és házias de nem túlzott fűszerezés a jellemző.

Friss alapanyagok

Folyamatos beszerzésből származó friss és minőségi alapanyagokkal dolgozunk.

Elvitel és házhozszállítás

Elvitelre is kérheted ebéded és házhozszállítást is biztosítunk Wolt és FoodPanda segítségével.

Minőségi alapanyagok

Meleg ételeinket jó minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük. Jó ételeket csak minőségi alapanyagokból lehet készíteni. Azok, akik rendszeresen hozzánk járnak jól tudják, hogy erre mindig odafigyelünk!

Könnyű megközelítés és parkolás

A Kikötő Étkezdét Csepelen a Szabadkikötő területén találod. Ha átjössz az aluljárón egy sorompó lassítja a forgalmat, viszont itt engedély nélkül behajthatsz. Az úton egyenesen továbbhaladva jobb oldalon találod a Kikötő Étkezdét! Parkoló hely mindig van és mivel benti és kini asztalaink is vannak, ezért ülőhelyek is mindig vannak nálunk!